Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 31, 2011

ΚΥΠΡΟΣ:Το σατανικό σχέδιο

Του Ευαγόρα Αχαιού
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης.


Αποφάσισε ο μεγάλος μουσουλμανοπροσφυγοπατέρας Υπουργός Εσωτερικών από τη Συλίκου να κάνει πράξη τα λόγια του λαϊκού άσματος
όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα, κι΄ο Θεός ο ίδιος δεν με σταματά ”και πήρε σβάρνα τις τηλεοράσεις, τα ραδιόφωνα και τις εφημερίδες για να μας ενημερώσει (δήθεν !!!) για... τον αριθμό των διαβιούντων σήμερα στη Κύπρο αλλοδαπών, νομίμων, λαθρομεταναστών, Ευρωπαίων Κοινοτικών και όλων των άλλων που προέρχονται από τρίτες χώρες και να μας καθησυχάσει γιατί ο αριθμός για αυτόν είναι αμελητέος και ουδόλως επιρέασε, επηρεάζει ή θα επιρεάσει, (όπως είπε), τον δημογραφικό χαρακτήρα της Κύπρου.

Όπως κάθε φορά που εμφανίζεται ή είναι προσκεκλημένος στην τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο, ακολουθεί την ίδια πάγια τακτική θολώματος, αποφεύγοντας να αναφέρει τον ακριβή αριθμό των κουβαλητών αλλοδαπών που έχει πολιτικογραφήσει Κύπριους κατα τη διάρκεια της μέχρι σήμερα θητείας του στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον ακόμη, αν είχε το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη (πράγμα που δεν θα το κάνει ποτέ, γιατί η ευθύνη είναι στοιχείο που χαρακτηρίζει τους μεγάλους άνδρες) να μας πει, αφού είναι ο προϊστάμενος του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού και Μετανάστευσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αναλυτικά τον ακριβή αριθμό των μουσουλμάνων υπηκόων της Κυπριακής Δημοκρατίας, (γηγενών Τουρκοκυπρίων, Τούρκων εποίκων και όλων των άλλων που κουβαλήθηκαν εδώ και τους έδωσε υπηκοότητα), που έχουν δικαίωμα ψήφου.

Ο κ. Υπουργός, στην απέλπιδα προσπάθειά του, μετά την κατακραυγή και την εξέγερση του κόσμου, να υπερασπιστεί την αντεθνική και καταστροφική πολιτική που ακολουθεί στο θέμα της μετανάστευσης και ειδικά της λαθρομετανάστευσης από τις γειτονικές μουσουλμανικές χώρες, που μαθηματικά οδηγεί σε μείωση του Ελληνοχριστιανικού πληθυσμού της πατρίδας μας και νόθευσή του με αραβο-ισλαμικό, στόχος που έχει τεθεί σαν πρωταρχικός από τη σημερινή Κομμουνιστική και αντεθνική κυβέρνηση προ διετίας, έχει αναγάγει το λόγο της υποκρισίας, της ανακρίβειας και του ψεύδους σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Γνωρίζει ο κ. Συλικιώτης πού οδηγεί τον τόπο με τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί, συνεχίζει όμως να μας πουλά λουβάνες, εισαγώμενες. Της Συρίας. Οι ρίζες βλέπετε …!!!

Και εκεί που μας παραμύθιαζε, έσκασε και η βόμβα περί ίδρυσης “Συνδέσμου Μουσουλμάνων Κύπρου”. Εμάς, τους Έλληνες Κύπριους, η ίδρυση αυτού του Συνδέσμου μας ενδιαφέρει, μας τρομάζει και μας ανησυχεί.

Τον κ. Συλικιώτη, τους ομοϊδεάτες του και ενδεχομένως ομοεθνείς του ουδόλως τους ενδιαφέρει, ουδόλως τους τρομάζει και ουδόλως τους ανησυχεί! Τουναντίον! Όπως δεν ενδιέφερε και δεν τρόμαζε, ούτε ανησυχούσε τους κυβερνώντες το 1960 η αναβάθμιση και η αναγνώριση της τουρκοκυπριακής μειονότητας του 18% σε Τουρκοκυπριακή Κοινότητα. Ο εφησυχασμός της τότε εποχής, 14 χρόνια μετά, δημιούργησε την αποκαλούμενη από την Τουρκία “ειρηνευτική επιχείρηση” για προστασία του Τουρκοκυπριακού μουσουλμανικού στοιχείου και έφερε τις ορδές του Αττίλα στον τόπο μας, που είχε σαν τραγικό αποτέλεσμα την κατάληψη και τον σφετερισμό του 40% της πατρώας γης.

Η ίδρυση του Συνδέσμου Μουσουλμάνων Κύπρου, σηματοδοτεί την αρχή της εφαρμογής του δεύτερου σταδίου του σατανικού σχεδίου που συζητήθηκε προ διετίας και επιμελώς κρατήθηκε μυστικό τόσο καιρό από τα ΜΜΕ και το λαό για αποφυγή αντιδράσεων.


Το πρώτο στάδιο, το οποίο αφορούσε την εισβολή και εγκατάσταση και κατ΄επέκταση τον επικοισμό της Κύπρου με μουσουλμανικό ή και άλλης εθνικότητας πληθυσμό που θα μετέτρεπε την πατρίδα μας σε πολυπολιτισμική και θα νόθευε τον Ελληνοχριστιανικό πληθυσμό, εφαρμόστηκε από την Κυβέρνηση Χριστόφια και αξιοποιήθηκε πλήρως και μάλιστα σε πολύ γοργούς ρυθμούς, με κύριους εκφραστές και εφαρμοστές, την κ. Σωτηρούλλα Χαραλάμπους η οποία, με τα βασιλικά επιδόματα “βασικής διαβίωσης” και τα άλλα επιπλέον επιδόματα που παραχωρεί, έδωσε και συνεχίζει ακόμη και σήμερα να δίνει κίνητρο για να μας κουβαλιούνται και από το κ. Νεοκλή Συλικιώτη, ο οποίος παραχώρησε και συνεχίζει και σήμερα να παραχωρεί αφειδώς και αβέρτα την Κυπριακή υπηκοότητα στον κάθε αιτητή μετανάστη και κουβαλητό λαθρομετανάστη που έρχεται στην Κύπρο, μειώνοντας έτσι τη δυναμική της πλειοψηφίας του ελληνοχριστιανικού πληθυσμού.

Ας μην εθελοτυφλεί κανένας, ούτε και να πιστέψει, πως ο Σύνδεσμος Μουσουλμάνων Κύπρου ιδρύθηκε για να μαζεύονται οι αραπάδες να καπνίζουν αργιλέ ! Ένα από τα πρώτα αιτήματά τους θα είναι η εκπροσώπισή τους στην Κυπριακή Βουλή, όπως οι Μαρωνίτες και οι Αρμένιοι και δυστυχώς για τον ελληνικό πληθυσμό της Κύπρου δεν θα είναι αμελητέος όπως λέει ο κ. Συλικιώτης.

Το αίτημά τους αυτό, το οποίο θα γίνει αποδεκτό και θα υποστηριχθεί από τη γνωστή πλέον μερίδα των ανθελλήνων, εφιαλτών και άλλων οσφυοκαμπτών θα φαντάζει ” λογικό” για όλο τον έξω κόσμο και θα δεχτούμε τις γνωστές πιέσεις και τα πρόστιμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για να υποκύψουμε και να συμμορφωθούμε.

Ήδη στις συναντήσεις Χριστόφια-Έρογλου έχει τεθεί από την Τουρκική πλευρά και είναι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς να απορριφθεί, το θέμα ” μετανάστες στο Βορρά και στο Νότο” σε αναλογία “ένας σου – ένας μου “.

Δυστυχώς, η ευέλικτη πολιτική του κ. Δημήτρη Χριστόφια στο μεταναστευτικό, καθώς και η αλόγιστη λογική του κ. Συλικιώτη, θα μας οδηγήσουν σε περίπτωση λύσης, σε μεταναστευτικό χρεωστικό υπόλοιπο και θα αναγκάσουμε τους συνέταιρούς μας στο νέο κράτος να κουβαλήσουν και άλλους έποικους (αυτή τη φορά με τις ευλογίες και τη συγκατάθεσή μας) για να τηρηθεί σωστά η αναλογία.

Αν ο κ. Συλικιώτης δεν είναι γνώστης αυτού του σατανικού σχεδίου, πράγμα που πολύ το αμφιβάλλω, να σηκωθεί και να πάει σπίτι του. Δεν κάνει για Υπουργός Εσωτερικών. Αν όμως είναι γνώστης και μέρος αυτού του σατανικού σχεδίου, πράγμα το οποίο πιστεύω ακράδαντα, τότε εγκληματεί συνειδητά σε βάρος της Πατρίδας και του λαού της.

Εγκληματεί σ΄όσους ήρθανε, θα ΄ρθούνε, θα περάσουν.

Κριτές θα τον δικάσουν οι αγέννητοι και οι νεκροί !

Λάρνακα,
Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011.
antistasi.org
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/01/blog-post_4167.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών